Thuis

Yangzhou Meijing Plastic Products Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Plastic Huisdierenkommen voor verkoop
Perfecte producten en serivces. Dank u!

—— Chris

Dank voor uw geschikt antwoord, Dean. Zeer aardige samenwerking!

—— Dennis

Uitstekende kwaliteit en redelijke prijs.

—— Harvey

Ik ben online Chatten Nu

Yangzhou Meijing Plastic Products Co.,Ltd

1 2
Yangzhou Meijing Plastic Products Co.,Ltd Yangzhou Meijing Plastic Products Co.,Ltd
Bedrijf Front workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : MJ
Aantal werknemers : 130~140
Jaarlijkse omzet : 6200000-7800000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 50% - 60%
Tel: +86-514-86501677
Fax: +86-514-86507677
Office Address: No.40 Changjiang Road,Jiangdu District,Yangzhou,Jiangsu ,China.
Factory: Xihuan Road,Dinghuo Town,Jiangdu District,Yangzhou,Jiangsu,China
Website: http://www.plasticpetproducts.com

Werd Plastic de Productenco. van Yangzhoumeijing, Ltd opgericht in 2001, zijn wij etc. de professionele fabrikant van plastic producten, zoals plastic beschikbaar vaatwerk, plastic hotelproducten, Plastic autodelen. In 2012 begonnen wij concentrerend op ons eigen ontwerp en MJ merk in de huisdierenindustrie tot stand te brengen. hoofdzakelijk zich ontwikkelt en productiehoogte - producten van het kwaliteits de plastic huisdier zoals huisdierenkommen, Huisdier het Verzorgen Kam, Plastic Huisdierenspeelgoed, de Automaat van het Huisdierenwater, Huisdier het Verzorgen Borstel enz.

 

Wij hebben 50sets-totaal productiemateriaal, zoals injectie het vormen machines, die doosmachine, de machines van de plastiekenzuiging, drukmachines etc. vouwen. De fabriek omvat 15000 vierkante werknemers van meters.have 136 en 4workshops.


Met vele jaren van ervaring in productvervaardiging en ontwerp, hebben wij ervoor gezorgd dat onze huisdierenproducten internationaal geavanceerd niveau en bezeten unieke octrooien in verschijning, structuur, kwaliteit en verpakking hebben bereikt. Zich nu heeft MJ om één van de belangrijkste marktleiders en de fabrikanten op het globale gebied van plastic huisdierenproducten ontwikkeld te worden, en onze kwaliteitsproducten worden verkocht aan wereldmarkten. Wij bezitten ook een gespecialiseerd, gelovig en efficiënt verkoopteam, dat gekwalificeerd is om onze klanten met snelle oplossingen voor pas ontwikkelde producten aan te bieden en onze klanten bij te staan in de concurrerende markten te overhalen.

De integriteit, de innovatie, de samenwerking en de ontwikkeling zijn ons geloof. Vanaf 2012, verheugen wij ons verdere die verhogingen voor de ontwikkeling van plastic huisdierenproducten worden ingevoerd, wij op samen de bouw van gelovige, vriendschappelijke en bloeiende samenwerking tussen bedrijven met binnenlandse en overzee klanten!

 

 

Contactgegevens
Yangzhou Meijing Plastic Products Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: 86-199-0514-7677

Fax: 86-514-8650-7677

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)